× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

13-11-2018

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid Limburg - Johnny Poelmans

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid Limburg - Johnny Poelmans

Vorige zondag stond voor Johnny Poelmans en co Jordy Cruys de thuisrally op het programma, wat tevens de laatste van 2018 was voor de deur. Net zoals men voorspelde werd het een zeer vettig en moeilijke parcours.

"We starten de wedstrijd met een dubbel gevoel.. Het was toch een hele andere wedstrijd zonder Steve en Rik..We starten de zondagochtend beter de verwacht! We hadden ons voorgenomen af te wachten en voorzichtig te starten, toch zetten we enkele sterke tijden op de tabellen neer. Dit gaf ons het vertrouwen om nog wat bij te zetten! Op kp 3 slaat na het uitkomen van de bocht de wagen uit, en dit kost ons enkele tientallen seconden vooraleer we terug konden starten. Doorheen de dag werd duidelijk dat de top 3 al beslist was, dus gingen we met volle moed voor de 5de of 6de plaats algemeen. Voor het ingaan van de laatste proef stond Steve Vanbellingen op 1.5sec achter ons, waarbij hij ons nog van de 5de plaats kon stoten. Helaas maakte Steve (Vanbellingen) een foutje op de laatste proef waardoor we onze mooie 5de plaats konden behouden. Een resultaat dat we nooit hadden verwacht! 
We blikken terug op een mooi rallyseizoen, we willen iedereen bedanken die hier deel van uit maakte!

Ook  grote dank aan Colsoul Rallysport voor de geleverde service doorheen het jaar. Wat 2019 gaat brengen moeten we nog concreet bekijken, maar het zal ook dan een gevarieerd programma worden van BK, VAS en ASAF wedstrijden."
 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen