× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

10-11-2018

2019 - Broers Bucamp met Peugeot 106

2019 - Broers Bucamp met Peugeot 106

Het seizoen zit er nog niet volledig op maar sommige teams zijn reeds bezig met de plannen voor 2019. Vincent en Johnny Bucamp gaan na de sortie met de gele Peugeot komende winter deze oranje Peugeot klaar zetten voor het seizoen 2019.

"Mijn broer Johnny heeft deze auto gekocht bij Clement Autosport." aldus Vincent die, als de auto klaar is, graag in de TBR zijn come-back wil maken. "We zien dan ook wel waar en wanneer mijn broer zijn debuut zal maken als piloot met deze Peugeot."

STW Racingtaem zal samen werken met het team Big Brothers Racing dat vorig jaar nog actief was op de autocross. Ook zal het team nog de Memorial Roger Bucamp organiseren, een bolletje pijl ter nagedachtenis van hun vader Roger Bucamp die een gekende veiligheidsverantwoordelijke was op vele rallywedstrijden. 

Vincent en Johnny danken iedereen die hen steunt, zeker hun vrouw, vrienden, sponsors en team "Mantashow" voor het opbouw van het project.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen