× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

05-11-2018

Wedstrijdverslag - Condroz Rally - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - Condroz Rally - Steve Becaert

Steve Becaert: "Condroz 2018, mijn eerste, is er eentje die lang zal blijven nazinderen. We vielen uit met mechanische problemen 5 KPs voor het einde. Een grote teleurstelling na de goeie tijden die we konden neerzetten. 

Dit stelde echter niets voor na de dramtische gebeurtenis op zaterdag. De dood van een collega heeft ons allemaal diep getroffen en er is geen moment geweest dat we niet aan hem gedacht hebben tijdens het verder zetten van onze wedstrijd. Ook wij zijn allemaal partner van en vader van... Het ga je goed Rik...

Daarnaast was dit ook de laatste wedstrijd met mijn co-piloot Nico Beernaert, de helm hing hij zelf symbolisch aan de haak gisteren. Graag wil ik hem bedanken voor de afgelopen 4 jaar. Niet enkel als co maar ook als vriend, we hebben zoveel meegemaakt en je hebt me zoveel kennis bijgebracht. Ik hoop dat je er net zoals ik keihard van genoten hebt! 

Bij deze wens ik ook graag even stil te staan bij de veiligheid. Een bij momenten waanzinnig publiek dat zich onverantwoord gedroeg hebben mij met verstomming geslagen tijdens de Condroz. Een vader met 2 kinderen aan de hand op 1 meter van het parcours is maar één van de vele voorbeelden, te gek voor woorden eigenlijk. Daarom nogmaals een warme oproep aan alle supporters, hou jullie aan de publiekszones aub! Enkel op deze manier heeft onze favoriete sport nog een lange toekomst voor zich! 

Ik wil ook iedereen bedanken die ons gesteund heeft het afgelopen jaar: supporters, sponsors en Philcars. Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan."

ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen