× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

03-11-2018

Condroz opgeschrikt door ongeval waarbij copiloot is overleden

Condroz opgeschrikt door ongeval waarbij copiloot is overleden

De Condroz Rally is tijdens de 6de KP, de proef van Ben-Ahin, opgeschrikt door een zwaar ongeval. De deelnemers Steve Matterne en Rik Vanlessen zijn in hun Skoda Fabia R5 van het team BMA van de baan geraakt en de wagen heeft met de kant van de corijder een paal geraakt. Waar Steve Matterne een rugletsel opliep, zijn de gevolgen voor de 53-jarige corijder fataal. Vanlessen werd minutenlang gereanimeerd, maar de hulp mocht niet baten.

Het is het eerste dodelijk ongeval in het BK Rally sinds 2012 in de rally van Bocholt. Wij zullen geen verdere details geven over het ongeval geven en wij drukken ons medeleven aan de familie uit. De hele redactie van rallylovers.be is bijzonder geraakt door dit dramatische ongeval in onze favoriete sport.

Ondanks het dodelijke ongeval besliste de wedstrijdleiding om de rally verder te zetten. “De organisatie heeft inderdaad beslist om de wedstrijd te laten doorgaan” aldus Benoit Galand, persmanager van de Condroz Rally. “Volgens onze informatie zou team BMA, het team waarvan Steve Matterne en Rik Vanlessen deel uitmaken, zich terugtrekken uit de wedstrijd. Cédric Cherain en Melissa De Backere waren als eerste ter plaatse. Zij waren in shock en zijn meteen naar het rallycentrum in Hoei teruggekeerd.

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen