× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

26-10-2018

Johnny Vanzeebroeck met ex-Matterne EVO X voor gemengd programma in 2019

Johnny Vanzeebroeck met ex-Matterne EVO X voor gemengd programma in 2019 Johnny Vanzeebroeck met ex-Matterne EVO X voor gemengd programma in 2019

Johnny Vanzeebroeck heeft onlangs de Mitsubishi Lancer EVO X van Steve Matterne gekocht en mikt op een gemend programma in 2019

"We hadden dit jaar nog niet veel succes met de Subaru Impreza en daarom besloten we de Lancer over te kopen van Steve Matterne," aldus Johnny die de steun krijt van Federal Mogul. "Dit jaar rijden we zeker nog in Sombreffe en Champion's Day. Mogelijks voegen we ook nog de Rallye Picardië toe."

Samen met copiloot Chris Vandercuys kijkt Johnny Vanzeebroeck ook al naar 2019 waar ze een gemend BRC / ASAF programma willen rijden. "Wat we precies rijden hoor je later wel, maar de Wallonie en Braine staan zeker op het programma..."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen