× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

24-10-2018

Het zal straks weer druk worden op internet...

Het zal straks weer druk worden op internet...

Vanavond om 21 uur starten de inschrijvingen voor de Rally van Kortrijk... Alles wijst erop dat het vanavond ook weer heel druk zal worden op de site van de Rally van Kortrijk. 

Door het iets compacte parcours kan Autostal Groeninghe het aantal toegelaten inschrijvingen opdrijven tot 140 deelnemende teams. Op tijd inschrijven blijft wel de boodschap, want de voorbije jaren kreeg de organisatie tot 200 inschrijvingsformulieren te verwerken.

De organisatie pakt immers uit met een fel veranderd parcours, dat vooral doet terugdenken aan de eerste edities, onder meer door de terugkeer van klassementsproef Bellegem. De wedstrijd telt nu 82 wedstrijdkilometers, met één proef op zaterdag, waaronder de geliefde showproef in Moeskroen, en nog dertien klassementsritten op zondag.

Traditiegetrouw steunen de organisatoren van de Zes Uren van Kortrijk een goed doel uit de regio. Dit jaar is dit niet anders en werd opnieuw gekozen om organisatie uit de regio in de kijker te plaatsen. De Hoge Kouter is een Multi Functioneel Centrum dat dagopvang, mobiele en ambulante begeleiding en rechtsteeks toegankelijke hulp aanbiedt aan jongeren tussen 12 en 21 jaar met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek.

www.rallykortrijk.be

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen