× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

24-10-2018

Guillaume de Mevius niet in Condroz Rally

Guillaume de Mevius niet in Condroz Rally

Guillaume de Mevius reed eind september een schitterende East Belgian Rally aan het stuur van een Citroën C3 R5, maar heelas is Guillaume er niet bij in de Condroz Rally. 

Vorig jaar maakte Guillaume de Mevius in de Condroz zijn R5 debuut met de Peugeot 208 T16 van DG Sport. Na enkele mooie tijden verdween hij echter na een crash op zondag uit de wedstrijd. Na een moeilijke periode met de 208 stapte hij deze zomer over op de C3. na Terre de Lozere, waar hij debuteerde met de C3, werd hij knap derde in de East Belgian Rally.

De Citroën C3 R5 die besteld was door DG Sport zal echter niet tijdig worden geleverd... Hierdoor is er bij DG Sport geen wagen beschikbaar voor Guillaume de Mevius. 

Wij contacteerden ook J-Motorsport en zij konden ons bevestigen dat er voor Kevin Demaerschalk wel degelijk een wagen beschikbaar zal zijn voor de Condroz Rally. Demaerschalk komt net zoals Stéphane Lefebvre ook met een Citroën C3 R5 aan de start van de slotmanche van het JobFIXers BRC 2018.

Geniet nu van 7 Euro korting op tickets (> 1m) voor alle parken van Plopsa. Bezoek snel Plopsa.be en gebruik kortingscode WEBDEALS...

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen