× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

17-10-2018

Stéphane Lefebvre met C3 R5 in Condroz Rally

Stéphane Lefebvre met C3 R5 in Condroz Rally

Nadat we gisteren de deelname van Kris Meeke met een Skoda Fabia R5 in de Condroz Rally konden bevestigen kregen we vandaag het nieuws dat Stéphane Lefebvre ook aan de start komt in Hoei.

Stéphane Lefebvre stond in 2015 en 2016 reeds aan de start in de Condroz met een Citroën DS3 R5 uit de ateliers van MY Racing. Hij werd toen steeds tweede, net zoals bij zijn laatste deelname zal hij worden genavigeerd door Xavier Portier die ons dit nieuws ook bevestigde.

De Noord Franse piloot is een serieuze kandidaat voor de zege in Hoei, want naast zijn deelnames met de DS3 R5 reed hij eerder ook reeds in de Condroz met de Peugeot 208 R2 in het kader van de Franse 208 cup in 2013.
Bovendien zit Lefebvre ook in het ritme, hij reed immers enkele weken geleden nog de Wales Rally en hij zal voor de Condroz ook nog aan de start staan van de Rally RACC Catalunya. Beide wedstrijden rijdt hij met de C3 R5, dus de wagen zal ook geen geheimen meer hebben voor de Junior WRC kampioen van 2014.

Lefebvre (C3 R5) en Meeke (Skoda) zullen het in Hoei moeten opnemen tegen een sterke Belgische delegatie aangevoerd door de nieuwe kampioen Kris Princen (Skoda Fabia R5).

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen