× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

08-10-2018

Bjorn Renier met Skoda Fabia R5 in Hemicuda

Bjorn Renier met Skoda Fabia R5 in Hemicuda

In het voorjaar verkocht Bjorn Renier zijn Renault Clio R3 aan Rallyteam Van Eecke met de bedoeling om de wagen nog drie maal te huren in 2018. "Oorspronkelijk stond de Omloop van Vlaanderen op ons programma, maar omdat de wagen niet klaar was gaf ik forfait en hadden we zo dus nog 1 wedstrijd met de Clio tegoed." vertelde Bjorn ons.

"Toen het team eens een test had gedaan met de wagen kon ik er helaas niet bij zijn, zo vroeg ik aan Reinaud om eens prijs te maken voor de Hemicuda. Dankzij een nieuwe sponsor heb ik het nodige budget kunnen vinden en staan we met de ex-Verschueren Skoda Fabia R5 aan de start in Koekelare.
Vooraf ga ik nog eens kort met de wagen rijden, maar ik wil vooral progressie maken in de wedstrijd zelf. Ik hoop om op het einde enkele mooie tijden te kunnen draaien, maar verwacht me niet vooraan vanaf de eerste meters... Ik wil vooral de wagen heelhuids aan de finish brengen!
" aldus Bjorn die ook Reinaud Van Eecke bijzonder dankbaar is voor het vertrouwen.

"Het is dankzij het vertrouwen van Reinaud en onze sponsors dat we dit kunnen waarmaken. Als we in Koekelare geen brokken maken zien we wel of er nog eens een vervolg komt met deze Fabia." besluit een enthousiaste Bjorn Renier.

 

 

ALV saneren van tanks
Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen