× LIVE INFO - Rally van Zuid-Limburg Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

LIVE INFO - Rally van Zuid-Limburg

08-10-2018

Veronique Hostens stopt als copilote...

Veronique Hostens stopt als copilote...

Via een bericht op facebook laat Veronique Hostens weten dat ze heeft beslist om een punt te zetten achter haar carrière als copilote. In 2013 begon ze aan de zijde van Pieter Tsjoen en de afgelopen jaren was ze de vaste navigatrice van Vincent Verschueren, met als bekroning de Belgische titel vorig jaar... 

"Maar, op dit niveau presteren in de rallysport vergt erg veel tijd. Ik ben in de eerste plaats de mama van twee schatten van kinderen, een zoon en een dochter. Ik moet er vooral voor hen zijn en dit jaar had ik het gevoel dat ik hen misschien niet de aandacht kon geven die ze verdienen door mijn rallyprogramma. Bovendien heb ik een zaak in de modewereld en het rallyseizoen is heel moeilijk te combineren met die job. Ik wil er vanaf nu meer zijn voor mijn kinderen en wil me terug volledig toeleggen op mijn werk."

"Natuurlijk ben ik Gaby Goudezeune, Vincent Verschueren en het volledige team van Godrive, de sponsors en onze fans enorm dankbaar voor het vertrouwen en de fantastische momenten die we samen beleefd hebben." aldus Veronique in een facebookbericht.

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen