× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

02-10-2018

M Cup - East Belgian Rally - Mats van den Brand oppermachtig

M Cup - East Belgian Rally - Mats van den Brand oppermachtig

Het RACB M-Cup peloton was gewaarschuwd: Mats VDB & co Eddy Smeets hadden er zin in... Na de pijnlijke opgave in Roeselare en nu aan de start met nieuwere, nog performanter motor beloofde het team te knallen. En knallen deed Mats. De eerste boucle van 4 KP’s waren dadelijk goed voor 4 scratches voor de Nederlander. Bij het inrijden van het servicepark in Sankt Vith keken naaste achtervolgers Franky Boulat en Wim Muilwijk al tegen een flinke achterstand aan. Tom Ceuppens en Kurt Braeckevelt zaten de Nederlandse Muilwijk-equipe op de hielen. Even verder volgden nog Frederik Vandeloock en Dirk Verhaert. Op de eerste proef moesten we jammergenoeg reeds de opgave melden van Chris Vandamme na een koprol.

De rode Beemer van Mats en Eddy reef ook alle acht volgende scratches binnen! Ongezien in de RACB M-Cup die dominantie. Werkelijk een twaal op twaalf voor Mats Van den Brand. In de spannende strijd om de ereplaatsen ramde Kurt Braeckevelt een paal en beëindigde zo zijn seizoen erg pijnlijk. Het duo Boulat-De Busser had de tweede plaats veilig. De strijd om de derde podiumplek tussen Ceuppens en Muilwijk. Haasje over spelend, de vallende duisternis gaf Tom Ceuppens blijkbaar vleugels!

In de laatste lus in de Oostkantons dribbelde Tom over Wim & Nadia Muilwijk en leek op weg naar het brons. Niet met mij, zal flinke Wim gedacht hebben. In de laatste proef van deze lange rally dag in de Eifel reed hij concurrent Ceuppens bijna op een halve minuut! Met deze krachttoer legden vader & dochter Muilwijk mooi beslag op de derde plek, achter “Best of the Rest” Franky Boulat.

Winst met grote brio was er voor Mats Van den Brand. De Eindhovenaar was werkelijk outstanding vorige zaterdag. De RACB M-Cup zege van de dag ging oververdiend naar het M.A.T.S. team dat sportief revanche aankondigde voor komend seizoen.

Gezien de mooie strijd dit hele seizoen, de meer dan tevreden deelnemers en de talrijke plannen die op stapel staan voor komend rallyjaar beloofd de editie RACB M-Cup 2019 een grand cru te worden!

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen