× LIVE INFO - Rally van Zuid-Limburg Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

LIVE INFO - Rally van Zuid-Limburg

24-09-2018

East Belgian Rally - Junior Pirelli BRC - Een mooie kans voor Reynvoet en Brüls

East Belgian Rally - Junior Pirelli BRC - Een mooie kans voor Reynvoet en Brüls

De leider in het Pirelli Junior BRC komt niet aan de start van de voorlaatste manche van het kampioenschap. Grégoire Munster verdedigt zaterdag 29 september in Chemnitz zijn titelkansen in de ADAC Opel Rally Cup, terwijl zijn Belgische collega's in de East Belgian Rally in Sankt-Vith zullen strijden voor de punten. De dichtste achtervolger van Grégoire Munster in het kampioenschap, Jean Dilley, is er evenmin bij. De Brusselaar behoudt met 22 punten achterstand nog altijd een kans op de titel, want hij kan in de Condroz Rally nog maximaal scoren.

Dat betekent dat Niels Reynvoet, momenteel derde in de tussenstand met 40 punten achterstand, moet proberen maximaal te scoren, want er blijven nog 52 punten te verdienen in het Junior-kampioenschap. Ook Tobias Brüls krijgt een schitterende kans om voor eigen publiek een eerste overwinning in het Pirelli Junior BRC te behalen met zijn Peugeot 208 R2, meteen ook goed voor 4 nieuwe Pirelli's. Ook Thibault Mazuin en Valentin Vertommen kijken uit naar een mooie puntenoogst in de Oostkantons, waar een prachtig parcours wacht. Samuel Lay zal de jongeren vervoegen met een Peugeot 208 R2.

Hoe dan ook, de eindwinnaar in het Pirelli Junior BRC zal zaterdagavond nog niet gekend zijn, maar we zullen wel weten of Grégoire Munster met een redelijk gerust gemoed naar de Condroz Rally kan afzakken. 

Stand na 7/9: 
1. Munster 72 punten
2. Dilley 50
3. Reynvoet 32
4. Pyck 30
5. Brüls 28
6. Mazuin 24
7. Vertommen 17
8. Snaet 14
9. Pacolet 6
10. Muylle 4

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen