× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

12-09-2018

Wedstrijdverslag - Aarova Rallysprint - Jean-Baptiste Broekaert

Wedstrijdverslag - Aarova Rallysprint - Jean-Baptiste Broekaert

Jean Baptiste Broekaert: "Het was een waar genoegen om samen met mijn co-piloot Dominique T'sjoen voor de 4e keer op rij te starten in Oudenaarde met de SXM-skoda R5. Mijn R5 debuut was beter dan we zelf verwachtten omdat ik toch wel op safe reed en zeker wou aankomen.

Na de eerste doortocht waar ik echt nog sukkelde met de skoda draaiden we toch de 12e tijd en dat was een verassing voor mij. Toen besefte ik wel het potentieel van de Soda. In de 2de ronde heb ik dan even wat tijd verloren omdat ik hier en daar te voorzichtig was. De derde ronde heb ik me eens wat rechter gezet , maar toch nog steeds zonder risico's en aftastend, de 4e idem aangezien de finish in zicht was.

Een emotionele ,maar onvergetelijke dag voor mij. De steun, schouderklopjes, knuffels, de tikjes op het dak van piloten en supporters die ik kreeg rond het overlijden van mijn vader deden echt deugd. Ik wil via deze weg ook iedereen bedanken hiervoor: mijn co, sponsors, supporters, de club, de piloten en de baanposten. Dank u! Smaakt de R5 naar meer? Natuurlijk. Volgend jaar komen we zeker terug, maar dan mét R5 ervaring. Die donuts draaien lijkt me ook wel plezant..."

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen