× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

11-09-2018

Wedstrijdverslag - Rallye de Bethune - Piet Declercq

Wedstrijdverslag - Rallye de Bethune - Piet Declercq

Pet Declercq: "Op zaterdag starten we met een goed gevoel na een vlotte verkenning op vrijdag, in de voorlaatste bocht van KP 1 mispakte ik me in een met gravel bezaaide bocht en kwam tot stilstand in een haag. Zonder veel erg en terug verder. De engelsman Fenwick met de Subaru Legacy was voor ons een maatje te sterk en nam de twee eerste KP's voor zijn rekening, die geen verrassing was. Op KP3 begaf zijn boite het en exit Subaru... De strijd ging verder tussen Debacque en wij met een Gromez in de Lancia Delta op een derde plaats.

Na dag één sluiten we af op een tweede plaats met amper 5 sec achter op Dimitri Debacque ook in een Porsche 911. Zondagmorgen eerste KP verlies ik opnieuw 2 sec met een klein foutje op een rond punt. Dan moesten we wat proberen op de volgende proef, die ken ik van de vorige jaren. Op de 14 km lange proef kon ik 5 en vervolgens op KP 3 nogeens 6 sec terug pakken. Zodanig met nog een lus te gaan een voorsprong van 2,5 seconden. Op de eerste van de tweede lus, zonder fouten winnen we weer wat tijd, op de tweede en derde kraakte de tegenstander en winnen we de wedstrijd met 26 sec voor op de Porsche van Dimi.

Een zeer mooie strijd gans het weekend in een prachtig decor, en op een mooi parkoers. Een dank woordje aan de sponsors, ook de service mannen, de wagen gaf gans het weekend géén krimp, super, en op naar de volgende... Wat weten we nog niet. Merci jJongens van Dekeyzer Sport!

Dekeyzer Sport boven in Bethune met ook nog de overwinning voor Wouter en Matthieu in de andere Porsche in het classic deel van de koers, proficiat !!!"

Foto - Sébastien Turkery - topafond.be

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen