× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

10-09-2018

Eerste namen East Belgian Rally zijn veelbelovend...

Eerste namen East Belgian Rally zijn veelbelovend...

De East Belgian Rally is de volgende wedstrijd van het Jobfixers BRC 2018. Via hun facebook pagina heeft de organisatie reeds de eerste namen bekend gemaakt en het ziet er zeker veelbelovend uit. 

We mogen alvast zeker zijn van de deelname van Vincent Verschueren (Skoda Fabia R5), Ghislain de Mevius (Skoda Fabia R5), de Duitser Uwe Gropp (DS3 R5), Kevin van Deijne (Ford Fiesta R5), Kevin Hommes (Ford Fiesta R5),  Alain Litt (Ford Fiesta R5), Sébastien Bedoret (Skoda Fabia R5), Adrian Fernémont (Skoda Fabia R5) en Stephan Hermann (Fiat Punto Super 1600.

Daarnaast hebben Kris Princen (Skoda Fabia R5), Steve Matterne (Skoda Fabia R5) en Bob de Jong (Hyundai i20 R5) ook reeds te kennen gegeven dat ze zullen starten in de Oostkantons. De wedstrijd telt naast het Jobfixers BRC ook voor de FIA Benelux Rally Trophy en het Nederlandse KNAF Open Rally Kampioenschap.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen