× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

06-09-2018

Voorstelling Opel Manta Wouter Gevaert - Tobi Vandenberghe

Voorstelling Opel Manta Wouter Gevaert - Tobi Vandenberghe
Voorstelling Opel Manta Wouter Gevaert - Tobi Vandenberghe

Zondag is er de Aarova Rallysprint van Oudenaarde, het team Gevaert-Vandenberghe stelde gisteren bij ALL Cars in Wannegem-Lede hun wagen voor aan de pers.

De Manta werd speciaal voor Oudenaarde in rood en wit gestopt. Dit zijn de kleuren van de hoofdsponsor SNP wear - printed textile and gadgets. "Dit jaar verkies ik de thuisrally te rijden met Tobi Vandenberghe. We reden dit jaar al 2 keer samen. In Moorslede en de Monteberg behaalden we zelfs tegenover snellere wagens goede resultaten." aldus Wouter Geevaert.

"We hebben nog aantal plaatselijke handelszaken kunnen overtuigen om mee te gaan in ons verhaal. Dankzij onze sponsors kunnen we van start gaan in Oudenaarde. We hopen opnieuw een mooie plaats te behalen opdat we misschien nog meerdere  sponsors over de brug kunnen halen. Wie weet kunnen we in de toekomst starten in de 6u van Kortrijk! De dag zelf van de rally zullen we beslissen wie er voor het eerst zal plaats nemen achter het stuur, of er wordt overgenomen of niet. Hoe het zal veropen tijdens de rally is nog afwachten. We zullen er alles proberen aan te doen om een goed resultaat neer te zetten! Hopelijk blijven we gespaard blijven van pech of stuurfout! Het zal mijn 4de deelname worden aan de Rallysprint in Oudenaarde. Ik zal mijn ervaring van vorige jaren ten volle benutten."

De service zal opnieuw verzorgd worden door KB racing.

(foto Christian Tanghe)

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen