× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

04-09-2018

Abarth GT voor Kurt Vanderspinnen in Rallye Mont Blanc Morzine

Abarth GT voor Kurt Vanderspinnen in Rallye Mont Blanc Morzine

Het Historic Rallypromotion team van Kurt Vanderspinnen en Bjorn Vanoverschelde neemt komend weekend deel aan de Rallye Mont Blanc Morzine. Het team zal voor de derde opeenvolgende keer aan de start staan van deze wedstrijd, maar deze keer niet met de Historic Ford Escort...

Het team zal in Morzine immers aan de start verschijnen met een Abarth 124 R-GT, voor het eerst dus geen historic maar een moderne GT. Eerder dit jaar nam Cédric De Cecco deel aan de Spa Rally met een vergelijkbara Abarth GT. Er werd bewust gekozen voor een GT omdat de overstap van een achterwielaangedreven historic dan iets minder groot is.

Kurt Vanderspinnen werd ivorig jaar nog tweede in zijn klasse en zevende algemeen in de Historic Rallye de Mont Blanc, het jaar ervoor won hij zelfs zijn klasse en werd hij derde algemeen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen