Rally Lovers logo
MR Solar Verzekeringen Delaere Yprauto FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine http://www.daviddesign.be

09-09-2017

Mathias Viaene maakt come-back in Oudenaarde als voorbereiding op 6 uren van Kortrijk

Mathias Viaene maakt come-back in Oudenaarde als voorbereiding op 6 uren van Kortrijk

Morgen maakt Mathias Viaene, na een pauze van 2 jaar, zijn come-back in de rallysport. "Ik ben in 2015 gestopt met rallyrijden omdat het moeilijk was om dit te combineren met mijn zaak. Maar begin dit jaar kreeg ik een voorstel van Bart Verleye (DR Lubricants) om in Kortrijk te rijden en daar kon ik moeilijk aan weerstaan..." aldus de zaakvoerder van Tsubo. 

"De bedoeling was inderdaad om enkel in Kortrijk te rijden, maar eergisteren belde Bruno Parmentier me op met de vraag of ik hem kon vervangen in Oudenaarde. En natuurlijk is dit een welgekomen mogelijkheid om een R5 wagen te ontdekken. Bestempel mij zeker niet als favoriet! In Oudenaarde ga ik totaal niet kijken naar de tijden van de concurrentie, ik wil gewoon de Fiesta R5 ontdekken." benadrukte Mathias ons.

In Oudenaarde zal Mathias rijden met Frank Baert als co-piloot, maar het is de bedoeling dat Bart Verleye, zaakvoerder van DR Lubricants, in Kortrijk de nota's zal lezen.

 

 

MR Solar
Verzekeringen Delaere
Yprauto
FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen