× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
herstellen smartphone tablet

29-06-2017

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - Matthias Boon

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - Matthias Boon

Meer dan geslaagd weekend voor Matthias Boon en dat smaakt naar meer...

Matthias Boon en Diederik Pattyn eindigden afgelopen weekend als 18de in de prestigieuze Ypres Rally. 
Vooraf had ik met Diederik een top 20 plaats voorop gesteld, en dat is gelukt. Maar ben vooral heel tevreden dat we voor de Lancers zijn aangekomen, Jasper konden we wellicht niet volgen maar de bloemen worden pas verdeeld aan de meet…

Ook co-piloot Diederik Pattyn was bijzonder enthousiast over het geslaagde weekend. “Ik ben in mijn carrière al met veel piloten meegewerkt, en ik wil geen afbreuk doen van hun prestaties maar Matthias is toch wel een natuurtalent. Zelf had ik gedacht dat we met deze Subaru iets dichter bij de R5 wagens gingen zitten qua tijden. Maar zoals Matthias me zei, de wagen is bijna 10 jaar oud en in Ieper konden we niet op Bio fuel rijden zoals in Braine-le-Comte.

Dit weekend reden we vooral voor het plezier, maar eens in die wagen wil je toch scoren.” lacht Matthias die duidelijk opnieuw de smaak te pakken heeft. De piloot uit  Pellenberg hoopt in de toekomst opnieuw meer het stuur te kunnen nemen. 
Na Ieper heb ik de filmpjes bekeken en die R5 wagens zijn toch de referentie, onmogelijk om deze te volgen in een Subaru. Misschien moeten we naar de toekomst toch eens kijken om enkele wedstrijden te kunnen rijden in een R5…

Het project om in Ieper aan de start te komen is natuurlijk te danken aan enkele lokale partners die sterk geloofden in het kunnen van Matthias en Diederik. “We zijn dan ook bijzonder tevreden dat we hen deze 18de plaats konden schenken.” besluiten Matthias en Diederik. 

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen