× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
herstellen smartphone tablet

29-06-2017

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - Marnix Verfaillie

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - Marnix Verfaillie

Met grote voldoening en tevredenheid kan uw VMV Racing Team melden dat ze in de internationale, zware 53ste editie Kenotek Ypres Rally de eindmeet bereikt hebben. Het Team klokte een totaaltijd van 3u04min34sec. Dit op 43’47’’ van de winnaars :Kevin Abring – Pieter TJoen

De Mini draaide de ganse rally nagenoeg perfect, met grote dank aan ons preparatie en service team van Philcars o.l.v. Philippe. Ook een speciale dank aan Brian Renier die op perfecte wijze de Nota’s heeft opgemaakt die ervoor zorgden dat elke piege of elke valstrik konden worden omzeild! Zonder zijn inbreng zou Ieper niet tot een goede einde zijn gebracht! Bedankt Brian en Isabel.

Het Team kende 1 groot schrikmoment nl. de eerste jump op SS9 Kemmelberg waar de wagen nipt op de weg en schadevrij kon gehouden worden. Het Team mocht zich ook verheugen op een zeer grote belangstelling van sponsors -partners en sympathisanten en heel wat vrienden en kennissen van Ieper zelf, waarvoor dank.

Met een heel goed gevoel dat aan de pechreeks van de 3 eerste BK rally’s een einde gesteld werd, wordt nu al weer uitgekeken naar de volgende rally.

Tevens kan Ik U met veel plezier ook melden dat de Partner/sponsorship familie opnieuw werd Uitgebreid met 3 nieuwe leden voor het nieuwe seizoen, ten eerste heeft Francis Soete, zaakvoerder van Klassis gespecialiseerd in Hout Schakelbouw ( zie bijlage ) zich voor het nieuwe Rallyseizoen Geëngageerd als Zilveren Partner (www.klassis.be).  
Ten tweede verwelkomen we ook Piet Huysentruyt, zaakvoerder van de gezellige Bar de Chalet op de Brugse weg te Meulebeke als Bronzen partner. Ten derde verwelkomen we Luc Van Hevel, zaakvoerder van Elvama, Gespecialiseerd in alles wat Zuid Afrika betreft (www.elvama.be).

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen