× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
herstellen smartphone tablet

28-06-2017

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - Hans Depla

Wedstrijdverslag - Ypres Rally - Hans Depla

Heel tevreden over het behaalde resultaat.

Ieper “de rally” waar iedereen naar uit kijkt…de rally hoogdag bij uitstek is weer voorbij…. Wekenlang voorbereiding…dagen met slaaptekort het hoort er allemaal bij ! We zijn super tevreden over afgelopen weekend ….die voor ons  zonder al te grote problemen is verlopen. Over het resultaat mogen we zeker niet klagen…als je weet dat er een 35 tal R5 een aantal dikke GT’s  de toppers uit de R2 klasse en nog een aantal heel snelle GR N wagens aan de start staan…dan zijn we met onze 40ste plaats alg. en 4de GR N meer dan content.

Op Vrijdag zijn we goed vertrokken en hadden ons voorgenomen om ons te focussen op de tijden van Steve Vanbellingen….en wonderwel lukte dit aardig. De GR N’s volgen van Pyck & Coene…daar zijn we nog een beetje te groen voor….het is immers onze 3 rally met de EVO X

Op zaterdag trokken we de lijn door… Na de middag service was er wat concentratie verlies….wat zich vertaalde in 2x rechtdoor op een T sitiatie…gelukkig zonder erg !! Problemen met de EVO hadden we ook niet, op een gebarsten remschijf na….maar in mum van tijd was dit euvel door de crew van pevatec  snel opgelost. Pevatec  bracht immers 7 wagens aan de start waarvan er 6 het podium haalden….Proficiat boys !!
De laatste lus bleek voor ons de moeilijkste…we moesten immers de finisch halen, en dan maak je de meeste foutjes…te vroeg remmen, niet te diep meer couperen enz… De laatste proef op Bousheppe  was de hoekigste van allemaal…wat was ik blij dat deze voorbij was !!

Wederom een mooie belevenis en zonder kleerscheuren over het eindpodium kunnen rijden…dat doet toch iets…ook al is het de zoveelste keer. Bij deze wil ik nog mijn co Steven Santy bedanken voor de perfecte nota’s ,de crew van pevatec voor een super EVO, onze volgers en supporters  en in het bijzonder onze sponsors want zonder jullie is Ieper niet mogelijk.

Wij kijken alvast uit naar Staden en de Omloop… In de TBR staan we langs de kant en kijken we uit naar het debuut van Depla ‘junior”.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen