× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
MR Solar Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

09-06-2017

Preview - Rally van Wervik - Andy Lefevere

Preview - Rally van Wervik - Andy Lefevere

Na een uitgelopen winterstop zal Andy Lefevere komende zaterdag, tijdens de Rally van Wervik, eindelijk opnieuw achter het stuur kruipen van de Lancer EVO X R4 . "Na de Monteberg zijn we begonnen met het inbouwen van de nieuwe versnellingsbak. Of dit veel verschil zal uitmaken weet ik niet, maar het is wel een stuk leuker om mee te rijden." aldus Andy.

In Wervik is er heel stevige concurrentie, maar liefst 10 R5 wagens komen aan de start. Andy Lefevere hoopt op een top 5 plaats want na 6 maanden zal het weer wennen zijn aan de Mitsubishi EVO X R4.
"We zullen wel zien waar we komen, ik heb geen al te hoge verwachtingen want de laatste weken zijn in de garage bijzonder druk geweest… Na 6 maanden kijk ik vooral weer uit om zaterdagmorgen in de Lancer te stappen."

Voor het nieuwe seizoen kreeg de rode Lancer ook een licht aangepaste livery. "Naast de vertrouwde sponspors zijn er 3 nieuwe bedrijven die me steunen: Sanimprove, BMV Grondwerken en Voegwerken Kris Vandaele.” besluit de zaakvoerder van Yprauto uit Oostnieuwkerke. 

MR Solar
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen