× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

26-04-2017

Steven Dolfen met DS3 R5 in Short Rally van de Monteberg

Steven Dolfen met DS3 R5 in Short Rally van de Monteberg

Nadat Steven Dolfen eind vorig jaar de titel behaalde in de R2 klasse was het voor Steven niet de bedoeling om dit jaar veel te rijden, alle doelstellingen waren bereikt en een stap hoger leek niet haalbaar.

"Maar tijdens de wintermaanden ben ik dan toch plannen beginnen te maken om de overstap te maken naar een R5." aldus Steven Dolfen die de laatste maanden keihard werkte om dit project te laten slagen.
"De meest logische keuze leek de Peugeot 208 T16 van Pevatec maar afgelopen week kreeg ik een voorstel van Reinaud Van Eecke om met zijn DS3 R5 te rijden. Voor mij zal de Monteberg echt een test zijn, ik heb immers nog nooit gekoerst met een 4x4 laat staan in een R5... Ik ben Reinaud dan ook bijzonder dankbaar, want met Bert Cornelis kon zijn wagen misschien voor de zege meestrijden. Het is dankzij het team van Reinaud Van Eecke en Bert Cornelis en de onvoorwaardelijke steun mijn vaste partners Stephan Tanghe, Timmerwerken Naeye, 2Sign en LUKOIL Ieper-Roeselare dat ik aan de start sta."

Naar goede gewoonte zullen de nota's in de DS3 R5 gelezen worden door Diederik Pattyn. 

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen