× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
herstellen smartphone tablet

01-04-2017

Voorstelling teams M-Motorhomes voor TAC Rally

Voorstelling teams M-Motorhomes voor TAC Rally

In aanloop van de TAC Rally werden we door M Motorhomes in Tielt uitgenodigd voor de voorstelling van de teams die deels in hun kleuren deelnemen aan de TAC Rally. 

Bert Cornelis en Matthijs Debaeke nemen deel met de DS3 R5 EVO in Tielt. "De tweede DS3 is voor 90% klaar, maar helaas was er nog iets te veel werk om de wagen hier vanavond reeds te tonen." aldus copiloot Matthijs Debaeke. "De belettering van de EVO is zo goed als identiek, alleen hebben we de groene boord vooraan vervangen door een oranje striping."
In de TAC 2015 reden Bert en Matthijs voor het eerst met een R5, toen werden ze vierde algemeen. "Iedereen vraagt me of ik in form ben, maar ik weet dat ik nu vooral moe ben... Het heropbouwen van de tweede DS3 kruipt toch in je kleren... Maar ja ik kijk er wel naar uit." aldus Bert Cornelis.

De DS3 R5 EVO waarmee Bert aan de start komt in Tielt alsook de gewone R5 waarmee werd gereden in Bocholt zijn eigendom van Reinaud Van Eecke die uiteraard ook aanwezig was met zijn Clio. "Iedereen vraagt me wanneer ik met de DS3 ga rijden, maar weet dit is nog maar mijn tweede seizoen als piloot. Eerst ga ik verder de Clio ontdekken en dan zien we wel. Misschien zal ik dit jaar wel nog eens als nul-wagen rijden met de DS3, we zien wel... Normaal rij ik dit jaar dezelfde wedstrijden als Bert, enkel in Ieper zal ik niet rijden."

"Momenteel zijn we ook bijna rond met een project om de tweede DS3 te laten rijden. We hebben een piloot waarmee het goed klikt die interesse heeft om de wagen verschillende keren te huren. Hopelijk kunnen we binnenkort meer vertellen... 
Toen we keken om een R5 aan te kopen was er totaal geen plan om 2 wagens te kopen. Maar toen we de DS3 van Tom Van Rompuy hadden gekocht zaten daar zoveel wisselstukken bij dat we eigenlijk een overschot aan reserve stukken hadden. Toen hebben we de gecrashte DS3 EVO gekocht bij J-Motorsport, we konden deze wagen relatief goedkoop aankopen en voor de herstelling hadden we alle dure onderdelen liggen...
" aldus de gepassioneerde piloot en ondernemer.

De Ford Escort van Sascha Oosterlinck en Nick Verleye stond ook in de toonzaal van M-Motorhomes. "In Tielt rijden we nog met deze kleuren daarna gaat alles er weer af," aldus Sascha die met copiloot Nick Verleye ( zaakvoerder 2Sign) natuurlijk een ideale partner heeft om de livery regelmatig aan te passen...
Ten slotte zal ook de MIES Sierra Cosworth 4x4 van Dirk Vermeirsch in Tielt de kleuren van M Motorhomes dragen. Eerder deze week liet Dirk ons reeds zijn plannen weten (artikel 29 maart).

Meer foto's via de Rallylovers facebook pagina

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen