× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

14-03-2017

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Steven Dolfen

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Steven Dolfen

Aangezien Noma Rallyteam nog geen zicht heeeft op wat de plannen zijn voor dit jaar besloten ze de rallysprint van Moorslede als seizoensopener te nemen. Een totaal vernieuwde KP dicht bij huis, steeds een leuk en sterk deelnemersveld liet Steven en Diederik het beste vermoeden.

Zoals gewoonlijk was er maar weer weinig tijd om voor te bereiden en konden ze zelfs geen meter met hun 208 rijden in aanloop naar de wedstrijd… "Onze laatste kilometers met de 208 waren deze van het podium in Kortrijk tot aan het gesloten wagenpark!".
Zelfs de handschoenen lagen nog op dezelfde plaats al waar Steven ze achtergelaten had in 2016. Thuis komen heet zoiets en zodoende konden ze tijdens de eerste lus toch direct een mooie tijd op de tabellen zetten. Ook Diederik was direct goed wakker.

Een plaats net achter de R5's en Evo's leek hun deel te gaan worden. Dat werd het ook met tussendoor een 5de tijd algemeen als mooi extraatje! Ook een pluim voor de mensen van Pevatec die tussen de 2de en 3de run een nogal gecompliceerd elektrisch probleem oplosten! 

"De goesting en motivatie om de overstap te maken naar de R5 is er nog steeds. Maar de realiteit is helaas anders. We blijven werken achter de schermen om dit toch mogelijk te maken. Al onze partners zijn dit jaar terug van de partij om ons te steunen en doen allemaal ook een extra inspanning waarvoor onze grootste dank en respect. Ook CRLS is terug aan boord in ons team, dit doet heel veel deugt aangezien we John vorig jaar verloren tijdens het seizoen door factoren die niets met onze prestaties te maken hadden! Als je weet dat een R5 het vierdubbele kost van de R2, dan kun je ook raden dat er nog een pak werk op de plank ligt. Maar we blijven hard werken en zoeken naar extra partners om ons doel te bereiken en te kunnen meestrijden met grote jongens."

Lukt hun dit echter niet zullen we de snelle en mooi gedecoreerde 208 R2 vaak terug zien op regionale wedstrijden !

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen