Rally Lovers logo
Yprauto MR Solar FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be

07-03-2017

2017 - Jens Maes in M-Cup

2017 - Jens Maes in M-Cup

Jens Maes zagen we de afgelopen jaren vooral in het historic kampioenschap met een Opel Ascona. Reglementair gezien was een deelname aan het Historic BRC dit niet meer mogelijk met de Ascona. 

"Wij hebben de Ascona in de loop der jaren langzaam maar zeker laten evolueren en nu ligt er een 2,4 in de Ascona en dat is nu verboden. Eerlijk ik had er even helemaal genoeg van. We hebben veel geïnvesteerd in de Ascona en dan mag je plots niet meer rijden..." vertelde Jens ons deze avond. "Ik dacht even om enkel nog wat VAS wedstrijden te rijden maar toen belde Charly met het voorstel om eens met een BMW 130 te rijden in de M Cup."

"De M Cup spreekt me echt wel aan. Het lijkt een leuke formule en het is vooral heel betaalbaar. De wagen waarmee we gaan rijden is geen topwagen, maar een wagen met heel veel potentieel om verder te evolueren. Na de TAC gaan we kijken hoe het verder gaat, maar ik ben alvast heel gemotiveerd en ben Charly dankbaar voor de kans."

Yprauto
MR Solar
FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine
Verzekeringen Delaere
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen