× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

16-02-2017

Voorstelling BMW 1M Thierry Cokelare

Voorstelling BMW 1M Thierry Cokelare

Zoals we u reeds eind november lieten weten stapt Thierry Cokelaere dit seizoen over naar een BMW 1M. Hij kocht de BMW van Wouter Ploeg en stelde vandaag de nieuwe livery voor in zijn garage in Oostrozebeke. 

"We zijn onlangs de wagen gaan testen en ik was echt wel verrast. De wagen voelt volledig anders aan. Ok het ging allemaal niet zo snel op die test, maar toen ik dacht dat hij rond ging kon ik het nog redden. Ik kijk zeker al uit naar de Haspengouw Rally, pas daar zullen we de wagen echt leren kennen." aldus Thierry. 

De BMW is een grote stap voorwaarts, de M3 was immers een wagen die dateerde van 1991. "Zelfs naar sponsors toe is dit een serieus voordeel. Ik krijg spontaan de vraag van mensen om te mogen om de wagen staan. En als garagist is het natuurlijk ook goed om met een wagen te rijden die evengoed in de show-room kon staan."

Met deze wagen komt Thierry al zeker aan de start van enkele wedstrijden van de M Cup en enkele regionale VAS wedstijden, maar stilletjes hoopt Thierry ook Ieper aan zijn programma toe te voegen. "Mijn co Stefaan Vanassche heeft pakken ervaring in Ieper en ik had mezelf voorgenomen om voor mijn 40ste verjaardag nog eens Ieper te rijden...."

Meer foto's van de 1M op de facebook-pagina van rallylovers. 

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen