× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

31-01-2017

2017 - Lootens-Minne met verbeterde M3

2017 - Lootens-Minne met verbeterde M3

Het duo Wim Lootens en Bert Minnne won vorig jaar zowel in de Haspengouw als de Sezoensrally de Criterium wedstrijd. Na de zege in de Sezoens was het de bedoeling om ook nog in de Omloop van Vlaanderen te starten. Tussen deze 2 wedstrijden kreeg het team de kans om een recentere S54 motor aan te kopen. "De wagen was helaas niet tijdig klaar voor de Omloop en toen zijn we meteen begonnen met de voorbereidingen voor 2017." aldus Wim Lootens.  

"We besloten om ook de Intrax vering te kopen van Kurt Braeckevelt. Nu zowel de nieuwe motor en de verbeterde vering is geplaatst zou de M3 toch wat sneller en baanvaster moeten geworden zijn.
Komend seizoen gaan we van start in de Rally van Hannut, dit ter voorbereiding op de TAC Rally in Tielt. Grote verandering is dat we in de TAC niet meer het Criterium zullen rijden. Zo kunnen we deelnemen in de M Cup, uiteraard hadden we na onze zege van vorig jaar ook graag de Haspengouw gereden maar dit is helaas niet mogelijk wegens prive redenen...
"

Na de TAC rally zal het team een evaluatie maken en als het budget dit toe zou laten worden er nog enkele wedstrijden van de M Cup gereden of zal er een programma a la carte worden afgewerkt. 

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen