× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
herstellen smartphone tablet

01-06-2016

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Sascha Oosterlinck

Wedstrijdverslag - ORC Rally - Sascha Oosterlinck

Sascha Oosterlinck: "Op kp Hulste zijn we goed begonnen en hadden meteen een goed ritme, op De Ginste ging het ook goed tot we aan de villa rond gingen en de motor nog afsloeg ook,we verloren een goeie 10sec. Maar hadden meteen terug het goede ritme, maar naar het laatste van de special kregen we problemen met de remmen waardoor we wat voorzichtiger aan moesten doen op Wielsbeke. In de service hebben de mannen het probleem kunnen oplossen waarvoor dank, en zo konden we verder. De tweede ronde verliep goed, we namen geen risico's en draaiden goede tijden.
De derde ronde was minder door de annulatie van Hulste en het lang wachten voor we konden starten op De Ginste, maar alles verliep goed. Voor de laatste ronde was het moeilijker kiezen van banden omdat het ineens wat begon te regenen. We zijn vertrokken op regenbanden en hadden er geen spijt van.

We hebben een mooie dag beleefd met een mooie 15e plaats bij de historics en 32e algemeen. Dank aan de servicemannen, m'n vriendin, de aanwezige sponsors en supporters."
 

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen