Rally Lovers logo
Yprauto FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be

16-05-2016

Sezoensrally - M Cup - Spanning en spektakel op de Maaskiezel

Sezoensrally - M Cup - Spanning en spektakel op de Maaskiezel

Volgende week houdt de M-Cup halt tijdens de rally met het meeste onverhard in België, de Sezoensrally in Bocholt.

Favoriet voor de zege is ongetwijfeld Franky Boulat. Franky won hier vorig jaar en staat aan de leiding in het kampioenschap. Maar Franky staat niet alleen bovenaan de tabellen van het kampioenschap, want ex aequo met hem staat ook Kurt Braeckevelt aan de leiding. Het wordt dus uitkijken naar een spannende strijd voor de zege. Patrick Diels zal zeker ook meestrijden voor die overwinning. Patrick won de openingsmanche in de Haspengouw, maar kende pech in Tielt. Hij heeft een goede prestatie nodig om aansluiting te vinden in het kampioenschap.

Verder wordt het ook uitkijken naar de onderlinge strijd tussen het kwartet Gerry Heusdens (E30), Sjef Meersschaert (E46), Jurgen De Bruin (E46), Jean-Louis De Roeck (E30) en Wim Muilwijk (E46). Deze piloten staan in het kampioenschap binnen de 3 punten van elkaar en kunnen een goede zaak doen, want de 3 piloten voor hen in het kampioenschap starten niet in de Sezoens en verspelen dus hierbij hun joker. Ook Tom Ceuppens en Bert Truyens (beiden 5 punten) hopen de eindmeet te halen om zo wat punten te scoren en op te klimmen in het kampioenschap. Joeri De Bouvere vervolledigt het M-Cup peloton, waardoor deze merkencup weer goed is voor ongeveer een vijfde van alle nationale inschrijvingen.

Hopelijk zien we u langs de proeven om te supporteren voor de M-Cup'ers. Sideways action op het onverhard gegarandeerd!

Yprauto
FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine
Verzekeringen Delaere
MR Solar
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen