Rally Lovers logo
MR Solar Yprauto Verzekeringen Delaere FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine http://www.daviddesign.be

10-05-2016

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Xavier Lannoo

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Xavier Lannoo

Na 2 deelgenomen wedstrijden van het BRC, met goeie resultaten (16e tijdens de Rally van Haspengouw, 19e tijdens de TAC Rally) was het uitkijken of tijdens de Rallye de Wallonie op hetzelfde elan kon worden verder gegaan. Hoewel het parcours ons wel aansprak, beloofde het toch een zware wedstrijd te worden door het slechte weer en het veelbelovende deelnemersveld. 

Na 2 KP’s op vrijdag stonden we op een mooie 34e plaats algemeen. Daarmee was de toon gezet voor dag 2.  Zaterdag begon echter slecht… Onze Subaru reed lek tijdens KP1 met 3 minuten verlies als gevolg. Vanaf dan moest er dus voluit voor de aanval gekozen worden. Gelukkig bleven we gespaard van problemen, zodat we stap voor stap terug konden opklimmen in het klassement. 

Uiteindelijk belandden we op de 29e plaats. Jammer van de lekke band, anders zat een plaats in de top 20 er zeker in! Nu wordt het uitkijken naar de volgende wedstrijd: de Rally van Ieper. 

MR Solar
Yprauto
Verzekeringen Delaere
FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen