× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
herstellen smartphone tablet

24-03-2016

Andrew Thomson met Q8 Ford Sierra Cosworth in Rallysprint van Monteberg, Ypres Rally en FIRC

Andrew Thomson met Q8 Ford Sierra Cosworth in Rallysprint van Monteberg, Ypres Rally en FIRC

De Brit Andrew Thomson is reeds enkele jaren vaak te zien in Belgische wedstrijden, eerst met een Ford Focus Cosworth en sinds 2014 met een Mitsubishi Lancer EVO VI. Maar de Brit heeft sinds kort een nieuwe wagen, een Ford Sierra Cosworth 4x4.

"Dit was de allereerste wagen die ik gebouwd heb toen ik bij Ford Motorsport in Boreham werkte, dus de wagen brengt ook goede herinneringen met zich mee voor mij." vertelde Andrew ons. "De wagen is een 4x4 Sapphire GPA, geen ex-fabrieks maar wel heel gelijkaardig."

Bovendien kreeg de wagen ook de originele Q4 belettering waarmee o.a. François Delecour reed. 

Tijdens de Rallysprint van Monteberg zal deze wagen zijn debuut maken. Het is de bedoeling dat we de wagen verder aan het werk zullen zien in de Ypres Historic Rally en alle wedstrijden van de FIRC (ORC Canal Rally - Motul Rally van Wervik - TBR Rallysprint: - Boucles Chevrotines - Hemicuda Rally - 6 Uren van Kortrijk).

Andrew Thomson is ook zaakvoerder van ATM, wereldwijd de grootste verdeler van Ford Sierra GPA rally onderdelen. Voor meer info kan je Andrew bereiken via sales@atmsport.com of 00441376585125.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen