× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
MR Solar Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be

24-01-2016

2016 - Kampioen Franky Boulat met nieuwe co opnieuw in M Cup

2016 - Kampioen Franky Boulat met nieuwe co opnieuw in M Cup

Na een spannende ontknoping in de East Belgian Rally slaagde het team van FBR (Boulat) erin om de eerste RACB M-Cup kampioen te worden met de Champion Lubes M3.

Het titelverdedigende team zal dankzij de vaste partner Champion Lubes in 2016 opnieuw alle wedstrijden van de M-Cup kunnen rijden en zal proberen de M-Cup titel te verdedigen! Dit zal niet eenvoudig zijn met wederom een sterke concurrentie van de andere supersnelle M’s zoals deze van de renstal van Schmidt, Braeckevelt, en andere.

De rechterstoel zal in 2016 bemand worden door een nieuwe copiloot, met name Peggy De Busser. Peggy heeft niet alleen als copiloot veel ervaring, maar eveneens jarenlange ervaring als piloot. Deze ervaring is zeer waardevol voor het inschatten van situaties en de juiste nota’s. De co-piloot heeft absoluut evenveel aandeel in succes als de piloot. Enkele jaren geleden hebben beide reeds occasioneel team gevormd (oa in de Astra) en leidde dit telkens tot zeer goede resultaten. Peggy kijkt vol ongeduld en met veel motivatie uit naar de eertste wedstrijd van deze uitdagingn, met name de Haspengouwrally.

Het team blijft trouw aan de Champion lubes M3 die in de wintermaanden enkele nieuwe ontwikkelingen heeft gekregen en hopelijk terug een voorbeeld zal zijn van snelheid en betrouwbaarheid. Met dank aan Erik en Rob voor de programmatie.

De M-Cup zal dit jaar bestaan uit 6 wedstrijden van het Belgisch kampionschap (BRC) : Haspengouwrally, TAC Rally, Sezoensrally, Omloop van Vlaanderen, East Belgian Rally en GTC Rally. Het rallycentrum van de GTC Rally is in Ettenleur (NL) en is een nieuwe uitdaging voor het team. Omdat alle teamleden woonachtig zijn in de Kempen en Noorderkempen is dit bijna de thuisrally voor vele teamleden.

De service tijdens de wedstrijden zal net zoals de voorbije jaren geladen worden door de trouwe techniekers  met name Filip, Gunther, Joren, Luc (Poko), Jordy, Jerre en Glenn. Met veel ongeduld en vol motivatie kijken we uit naar de eerste wedstrijd op zaterdag 27 feb 2016 – de Haspengouwrally.

MR Solar
Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen