× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

13-01-2016

2016 - Michel Smets met Ascona in Bastogne, Haspengouw met Kadett en...

2016 - Michel Smets met Ascona in Bastogne, Haspengouw met Kadett en...

Voor Michel Smets zal het rally-jaar naar jaarlijkse traditie starten met een test in de week voor de Legend Boucles. "We gaan in Malmedy de CRS Ascona Conrero testen, maar ook de Kadett die ik aankocht zal ter plaatse zijn. Ik wil daar Limburgse piloot warm te maken om terug rally te rijden... Mijn Kadett mag hij daar zeker eens uitproberen."

De Kadett zal ook aan de start staan van de Legend Boucles met Jos Laudus aan het stuur.

De Ascona waarmee Michel Smets zal rijden in Bastogne werd door Willy (CRS) volledig aangepast. "We hebben de pedalen op een andere rij laten zetten en ook de handrem aangepast. Er is een elektronische servo gemonteerd sinds de laatste rally. Zo kunnen we nu beter met één hand sturen en de andere hand schakelen in de bochten..."

Na de Legends wil Michel zelf achter het stuur kruipen van de Opel Kadett die hij aankocht. De bedoeling is, om met de Kadett die in een volledige nieuwe livery zal staan, te rijden bij Slowly Sideways in de Haspengouw Rally. Uiteraard zal de service verzorgd worden door CRS.
"Andere wedstrijden staan nog niet echt vast, hoewel we al zeker nog eens een poging gaan wagen om in de Eifelrally Duitsland te mogen starten met de Ascona Conrero. We zoeken voor de rest naar wedstrijden die ons en de Ascona goed liggen, dus:onverhard, nat en vettig..."

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen