× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

15-12-2015

Voormalig premier Guy Verhofstadt opnieuw in Legend Boucles met Fiat Ritmo

Voormalig premier Guy Verhofstadt opnieuw in Legend Boucles met Fiat Ritmo

Abarth Squadra Storica staat weer aan de start van de Legend Boucles Bastogne 2016.

Deze bekende en beruchte wedstrijd voorbehouden aan klassieke auto’s, nu over twee dagen, die plaats vindt op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016 in de buurt van Bastogne, mag weer rekenen op de deelname van het GMR team onder leiding van Guy Moerenhout , de eigenaar en bezieler van het Abarth Works Museum in Lier. Guy komt aan de start aan het stuur van een Fiat 131 Abarth of van zijn trouwe Fiat Ritmo 125 TC Abarth, naargelang de weersomstandigheden. Filip De Munck wordt weer zijn co-piloot. Maar….hij komt niet alleen. 

Guy zet immers de zwarte Fiat Ritmo 125TC Abarth weer in voor niemand minder dan Europees parlementslid, voorzitter van de fractie alliantie van de liberalen en democraten van Europa en ex-Premier van België: Guy Verhofstadt ! Deze oldtimerfanaat in hart en nieren,  reeds deelnemer aan de Mille Miglia en de 6 Uren van Spa-Francorchamps, was ook aan de start van de editie 2015 en kreeg de smaak te pakken. Hij vormt weer ploeg met Antwerpenaar Guido Devreker, free-lance autojournalist en aktief deelnemer aan oldtimerwedstrijden.

Deze ‘Guy'-teams  zullen starten in de klasse Classic en het tweedaags concept met een full-onverhard programma op zondag belooft prachtig te zijn.

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen