× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

03-12-2015

Geboorte van een « Challenge onverhard » in Legend en Classic

Geboorte van een « Challenge onverhard » in Legend en Classic

Ondertussen boden zich al 175 deelnemende teams aan, opgepast met een limiet van 300 deelnemers, en dus is goed nieuws op zijn plaats. Zo komt er een Challenge Onverhard voor de Legend en de Classic. 

Zoals u ondertussen al weet, is één van de grote attracties van de Legend Boucles 2016 het feit dat er niet één, maar twee echte rallydagen zijn, met op zondag een heuse etappe op onverhard in de wouden. Dat is voor ons land een echte première. 

Om het evenement nog meer uitstraling te geven en de liefhebbers van het betere glijwerk te motiveren, is er naast het algemene klassement ook een klassement met enkel de zes RT's van zondag. De eerste drie van de Legend en Classic, krijgen tijdens de prijsuitreiking een Trophy uit de Challenge Onverhard.  Bovendien laat het toe voor eventuele pechvogels van de eerste dag om zich toch nog te onderscheiden. Herhalen we dat de RT's van zondag allemaal gelden als Power Stages met dubbele punten. Dat maakt dat de rijders met heel wat ervaring op onverhard (zoals enkele buitenlanders) zeker hun kans hebben. 

U hebt het begrepen: wat er ook tijdens de eerste dag gebeurt, de grote beslissingen vallen zeker tijdens de spectaculaire tweede dag van de Legend Boucles.

 

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen