× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

06-10-2015

Rallye Tournai - Ford Pinto Cup

Rallye Tournai - Ford Pinto Cup

Voor het eerst zal de Cup zijn tenten opslaan bij onze Waalse collega’s in de Rallye de Tournai. Niet alleen de locatie is speciaal ook moet er een KP van 27km tegen de chrono verreden worden. De 3 grootste titel favorieten Van Wanseele Jeroen, Olivier Kurt & Catteeuw Rudy tekenen present voor deze wedstrijd en gaan onderling uitmaken wie er met de beste uitgangspositie de Rallye de Tournai zal verlaten!!!

Ook terug present is Verhaeghe Koen die na zijn uitstekende wedstrijd in Roeselare terug zal proberen op dit elan verder te doen. Warnez Sam zien we eveneens terug aan de start en hoopt deze keer een rally zonder pech te kunnen voltooien. We kunnen ook Platton Jochen terug verwelkomen alsook een nieuwe naam die in de Cup zal starten Desmet Robbert. We wensen hem dan ook alle succes toe bij zijn debuut in de Cup.

Anckaert Christof zal in Rallye deTournai niet deelnemen aan de Cup maar start als H0! Kom de Piloten allen aanmoedigen in de Rallye de Tournai op zondag 11 oktober! Inkom is er gratis! Service-zone: Esplanade de l’Europe : Tournai.

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Verwante artikelen