× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

22-02-2015

Legend Boucles - Dudu kan het nog...

Legend Boucles - Dudu kan het nog...

Afgelopen weekend werd voor veel landgenoot de aftrap gegeven van het autosportseizoen 2015. Voor het eerst moesten we daarvoor richting Bastogne. Alhoewel de Legend Boucles geen snelheidswedstrijd is moest er wel opnieuw hard gereden worden om aan de gemiddelden te geraken.

François Duval bewees opnieuw dat hij nog steeds even snel is...  Dudu nam snel de leiding met in zijn kielzog Alistar McRae en Jean-Pierre Vandewauwer. Toen de avond viel verdween McRae uit de koers, en na 2 passage's in de bossen nam Duval een stevige voorsprong. Vandewauwer moest ook nog opgeven en Raphaël De Borman kon zijn mooie wedstrijd uiteindelijk afsluiten met een knappe en verdiende 2de plaats. Bernard Munster sloot de top 3 af.

De Legends waren opnieuw leuk en fun (zie ook ons foto-album), maar laat ons vooral uitkijken naar volgende week wanneer het echter werk opnieuw start. Wanneer er onderweg geen 'stop&go' onderbrekingen zijn op de proeven, wanneer de piloten sneller mogen dan een gemiddelde van 80 km/uur, ... 

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen