× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

07-01-2015

TV voor Legend en ... Classic tijdens de Legend Boucles® in Bastenaken !

TV voor Legend en ... Classic tijdens de Legend Boucles® in Bastenaken !

We zijn vier weken verwijderd van het einde van de inschrijvingen van de Legend Boucles en naderen zo stilaan de 200 deelnemers. De wedstrijd heeft uiteraard plaats op 20 en 21 februari en het team van de RAC Spa doet er ondertussen alles aan om het eerste grote autosportevenement in ons land zo sterk mogelijk te laten plaatsvinden.

Zo zal de Tv-coverage meer dan ooit hoge toppen scheren, met onder meer een nieuwe samenwerking met de RTBF. Er zullen bijdragen zijn in de uitzendingen Auto Mobile en Week-end Sportif en ook een live op zaterdag behoort tot de mogelijkheden.

Ook met Motors TV zal er weer samengewerkt worden, waardoor de Legend Boucles ook buiten de landsgrenzen in de kijker zal staan. Naast de live-uitzending van een RT, volgt er later ook een samenvatting van maar liefst 52 minuten.

TV Luxembourg neemt de rol van Télévesdre over en zal samen met RTC Liège de rechtstreekse uitzending voorzien van de RT in de categorie Legend op zaterdag 21 februari. De live gaat op antenne voor 6 zenders, waaronder TV Lux en RTC Liège, maar ook Télévesdre en dus Motors TV, waardoor in meer dan 20 landen ons event op de buis komt. Ook via de live streaming op de site www.racspa.be kan u alles volgen.

De deelnemers in de Classic worden niet vergeten, met een opname op hetzelfde deel van de proef, en de beelden daarvan zijn later te zien in een speciale uitzending over de Legend Boucles®, terwijl ze tevens live gaan op de site. 

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen