× Nieuws Wedstrijdverslagen Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

17-10-2011

Wedstrijdverslag TBR Rally: Bert CoeneSeizoen afgesloten met PAK titel, geen verlening van VAS titel

Wedstrijdverslag TBR Rally: Bert Coene

Bert Coene: "De eerste ronde zoning werd voor vele deelnemers fataal, wij hadden ook een warm momentje op het eerst rond punt. Wat te breed het rond punt op en met het linkerwiel op een steen aan de binnenkant en het spoor stond helemaal open, wel verder geen schade. Met het spoor open kan je heel moeilijk hoge snelheden rijden want de wagen vliegt van de ene kant van de weg naar de andere.
Op de service zouden we het spoor wel terug in orde krijgen, en daardoor bleven we toch verder sukkelen tot op de eerste service. We stonden op een 27e plaats na 4 kp's.

We namen de strijdbijl terug op en begonnen aan een remonte. Constant draaiden we tijden rond de 2 subaru wrc's met soms zelfs een betere tijd. Zo klommen we na 8 kp's op naar een 11e plaats algemeen en na 12 kp's stonden we 6e algemeen.

Na de laatste ronde konden we nog over Verschuren glippen om zo onze vooropgestelde 5e plaats toch in te nemen. Wat een superweekend, mooi weer, veel toeschouwers en een mooi restultaat. Wat kan een mens nog meer wensen? Dit was trouwens de laatste rally van dit jaar voor ons. We nemen genoegen met "PAK kampioen" en gaan niet voor de "VAS titel" en we gaan dus niet gaan rijden naar Sint Truiden.

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen