Rally Lovers logo
MR Solar Verzekeringen Delaere FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine Yprauto http://www.daviddesign.be

08-09-2011

Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor nav Omloop van Vlaanderen

Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor Ford en Mini garages in Roeselare stellen teams voor

Zowel bij Ford garage Devos Dewanckel als bij BMW-Mini garage Dejonckheere werden deze avond de teams voorgesteld voor de komende Omloop van Vlaanderen.

Bij Ford ging vooral de aandacht naar de Fiesta's van de Trophy, maar ook de Fiesta N3 van Frederic Berville en de Escort MK1 van Piet Declercq stonden in de toonzaal. Later op de avond kwam de Focus WRC van Melissa Debackere ook nog aangreden bij de Ford garage.

Garage Dejonckheere is al vanaf Ieper een partner in het Mini project van Patrick Snijers. In de toonzaal werd de Mini WRC aan het publiek voorgesteld. Deze namiddag had Snijers in een test reeds kennis gemaakt met de Mini in WRC uitvoering.

MR Solar
Verzekeringen Delaere
FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine
Yprauto
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen