Rally Lovers logo
Verzekeringen Delaere MR Solar Yprauto FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine http://www.daviddesign.be

- 08-01-2018 -

2018 : Guino Kenis gaat voor titel met M3, maar ook de Mini en de BMW 2002 worden van stal gehaald

Het seizoen 2017 was goed gevuld voor Guino Kenis, in de Legend Boucles reed hij met de BMW 2002 om vanaf de Haspengouw in het BRC te rijden met de Mini WRC. Vanaf de Sezoensrally werd gekozen voor... (lees meer).

- 08-01-2018 -

2018 : Guino Kenis gaat voor titel met M3, maar ook de Mini en de BMW 2002 worden van stal gehaald

Het seizoen 2017 was goed gevuld voor Guino Kenis, in de Legend Boucles reed hij met de BMW 2002 om vanaf de Haspengouw in het BRC te rijden met de Mini WRC. Vanaf de Sezoensrally werd gekozen voor de M3 in het BRC en het seizoen sloot Guino af met de organisatie van de Kempenrally.  Voor... (lees meer).

Verzekeringen Delaere
MR Solar

- 11-11-2017 -

Dirk Deveux en Guino Kenis in legendarische RAC Rally

In Engeland wordt dit weekend de Roger Albert Clark (R.A.C.) Rally gereden, een wedstrijd voorbehouden voor historische wagens. Twee Vlaamse teams nemen ook deel aan deze wedstrijd, Guino Kenis en... (lees meer).

- 11-11-2017 -

Dirk Deveux en Guino Kenis in legendarische RAC Rally

In Engeland wordt dit weekend de Roger Albert Clark (R.A.C.) Rally gereden, een wedstrijd voorbehouden voor historische wagens. Twee Vlaamse teams nemen ook deel aan deze wedstrijd, Guino Kenis en Bjorn Vanoverschelde in een BMW M3 en Dirk Deveux en Kris D'alleine in de Ford Escort... (lees meer).

- 10-04-2017 -

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Guino Kenis

G&A racing  |  Opnieuw een bevestigend resultaat in Tielt! Begin april was het de beurt aan de Tieltse Automobielclub om op de zéér gladde wegen rond Tielt de... (lees meer).

- 10-04-2017 -

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Guino Kenis

G&A racing  |  Opnieuw een bevestigend resultaat in Tielt! Begin april was het de beurt aan de Tieltse Automobielclub om op de zéér gladde wegen rond Tielt de derde manche van het Belgian Rally Championship te organiseren. De lentezon bracht een massa publiek op... (lees meer).

- 21-03-2017 -

Wedstrijdverslag - Spa Rally - Guino Kenis

Een uitdagende Spa Rallye 2017 Met 13 R5-wagens en 4 snelle Porsches aan de start van een rally met een supersnel parcours kondigde de affiche van de Spa Rally zich groots aan. Een extra uitdaging... (lees meer).

- 21-03-2017 -

Wedstrijdverslag - Spa Rally - Guino Kenis

Een uitdagende Spa Rallye 2017 Met 13 R5-wagens en 4 snelle Porsches aan de start van een rally met een supersnel parcours kondigde de affiche van de Spa Rally zich groots aan. Een extra uitdaging voor het G&A racing team om de goede vorm van het seizoensbegin te herhalen. Vanaf de eerste... (lees meer).

Yprauto

- 27-02-2017 -

Wedstrijdverslag - Haspengouw Rally - G&A Racing

Voor het team rond Guino Kenis kondigt het seizoen 2017 zich druk aan. "Mijn hoofddoel dit jaar ligt bij het BRC-kampioenschap waar we met de Mini RRC op regelmaat zo hoog mogelijk willen... (lees meer).

- 27-02-2017 -

Wedstrijdverslag - Haspengouw Rally - G&A Racing

Voor het team rond Guino Kenis kondigt het seizoen 2017 zich druk aan. "Mijn hoofddoel dit jaar ligt bij het BRC-kampioenschap waar we met de Mini RRC op regelmaat zo hoog mogelijk willen eindigen. Naast de BK-campagne gingen we de week voor de Haspengouw Rally gaan 'warmrijden'... (lees meer).

- 17-12-2015 -

Guino Kenis met Mini WRC ?

Guino Kenis heeft na een seizoen in zijn historic BMW de ex-Snijers Mini WRC aangekocht. De Mini werd eind 2012 door Logi-technic verkocht aan José Barbara. Sinds enkele maanden is de... (lees meer).

- 17-12-2015 -

Guino Kenis met Mini WRC ?

Guino Kenis heeft na een seizoen in zijn historic BMW de ex-Snijers Mini WRC aangekocht. De Mini werd eind 2012 door Logi-technic verkocht aan José Barbara. Sinds enkele maanden is de Noord-Franse piloot overgestapt naar een Subaru S14 WRC, zo komt de Mini dus opnieuw in Belgische... (lees meer).

- 12-11-2015 -

Guino Kenis start in RAC Historic Rally

Het G&A racing team neemt deel aan de RAC historic rally met de oranje bmw 2002. De rally verloopt over 3 dagen en omvat 20 special stages , waarvan 4 tarmac- en 16 gravelproeven. Goed voor 150... (lees meer).

- 12-11-2015 -

Guino Kenis start in RAC Historic Rally

Het G&A racing team neemt deel aan de RAC historic rally met de oranje bmw 2002. De rally verloopt over 3 dagen en omvat 20 special stages , waarvan 4 tarmac- en 16 gravelproeven. Goed voor 150 miles special stages en 480 miles road route , wat in totaal maar liefst 1080 km is! Vorige week... (lees meer).

FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine
http://www.daviddesign.be

- 01-05-2013 -

Guino Kenis na de zware crash...

Tijdens de tweede lus op zaterdag van de Rally van Wallonië, op de proef van Natoye, is regerend kampioen GT Guino Kenis met zijn BMW Z4 M Coupé zwaar van de baan gegaan in een flauwe... (lees meer).

- 01-05-2013 -

Guino Kenis na de zware crash...

Tijdens de tweede lus op zaterdag van de Rally van Wallonië, op de proef van Natoye, is regerend kampioen GT Guino Kenis met zijn BMW Z4 M Coupé zwaar van de baan gegaan in een flauwe rechtse bocht onder de brug van de N4. De onfortuinlijke BMW dealer uit Turnhout raakte hierbij een... (lees meer).

- 07-11-2012 -

Wedstrijdverslag Condroz: Guido Kenis

Ophanging maakt een voortijdig einde aan de Condroz voor G & A Racing. Guino Kenis vertrok donderdagmiddag naar Huy met maar één doel, meer ervaring opdoen in de Condroz... (lees meer).

- 07-11-2012 -

Wedstrijdverslag Condroz: Guido Kenis

Ophanging maakt een voortijdig einde aan de Condroz voor G & A Racing. Guino Kenis vertrok donderdagmiddag naar Huy met maar één doel, meer ervaring opdoen in de Condroz rally en zondagmiddag over het finishpodium rijden. Het weekend voor de Condroz rally waren navigator... (lees meer).

- 02-11-2012 -

Preview Condroz: G&A Racing

Guino Kenis en het G & A Racing Team gaan met vol vertrouwen naar de komende Condroz Rally waar in totaal 171 deelnemers van start zullen gaan dit weekend. Ze mikken erop om op zondagmiddag in... (lees meer).

- 02-11-2012 -

Preview Condroz: G&A Racing

Guino Kenis en het G & A Racing Team gaan met vol vertrouwen naar de komende Condroz Rally waar in totaal 171 deelnemers van start zullen gaan dit weekend. Ze mikken erop om op zondagmiddag in de top 15 algemeen over het podium te rijden, dan is voor de equipe Guino Kenis / Filip... (lees meer).

- 02-10-2012 -

Wedstrijdverslag East Belgian Rally: Kenis/Goddé & G&A Racing Titel in GT

Guino Kenis en G&A Racing hebben afgelopen weekend een zoveelste titel aan hun palmares kunnen toevoegen. Na talloze zeges en titels op circuit en in rallycross staat er nu ook een... (lees meer).

- 02-10-2012 -

Wedstrijdverslag East Belgian Rally: Kenis/Goddé & G&A Racing Titel in GT

Guino Kenis en G&A Racing hebben afgelopen weekend een zoveelste titel aan hun palmares kunnen toevoegen. Na talloze zeges en titels op circuit en in rallycross staat er nu ook een Klasse-titel in rally in de trofeeënkast. Zijn voornaamste challenger, Tim Van Parijs won weliswaar... (lees meer).

- 02-07-2012 -

Guino Kenis alsnog van start in Exotic Green Rally

Het toch al aanzienlijke Belgische contingent deelnemers aan de Exotic Green Rally van aankomend weekeinde krijgt op de valreep nog versterking. Guino Kenis, een van de smaakmakers van de vorige... (lees meer).

- 02-07-2012 -

Guino Kenis alsnog van start in Exotic Green Rally

Het toch al aanzienlijke Belgische contingent deelnemers aan de Exotic Green Rally van aankomend weekeinde krijgt op de valreep nog versterking. Guino Kenis, een van de smaakmakers van de vorige editie, gaat alsnog in Etten-Leur aan de start met zijn spectaculaire BMW Z4. Ondanks dat de... (lees meer).

- 20-11-2011 -

GT Rally day met Van Parijs, Van Woensel en Kenis

Het BFO-BRC is al meer dan een week afgelopen, maar de smaakmakers van het GT kampioenschap hadden afgelopen zaterdag nog een laatste afspraak in de haven van Antwerpen... Rond de gebouwen van... (lees meer).

- 20-11-2011 -

GT Rally day met Van Parijs, Van Woensel en Kenis

Het BFO-BRC is al meer dan een week afgelopen, maar de smaakmakers van het GT kampioenschap hadden afgelopen zaterdag nog een laatste afspraak in de haven van Antwerpen... Rond de gebouwen van Tabaknatie werd een rallyproef van 2.6 kilometer uitgestippeld speciaal voor de GT wagens. Tim Van... (lees meer).

- 07-07-2011 -

Startveld Exotic Green met Belgische achtertrekkers... 1 x BMW Z4 en 4 x BMW M3

In de Nederlandse Exotic Green Rally een opvallend groot aantal Belgische deelnemers met BMW... Eerder was reeds bekend dat Jonas Langenakens naar de Exotic Green trok om zich te meten met de... (lees meer).

- 07-07-2011 -

Startveld Exotic Green met Belgische achtertrekkers... 1 x BMW Z4 en 4 x BMW M3

In de Nederlandse Exotic Green Rally een opvallend groot aantal Belgische deelnemers met BMW... Eerder was reeds bekend dat Jonas Langenakens naar de Exotic Green trok om zich te meten met de plaatselijke groep N piloten. Maar ook trekken nog 4 Belgische achtertrekkers naar Nederland. De... (lees meer).